Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord - Slavia Praag en Leicester City - PSV vanavond te zien bij Veronica

Feyenoord - Slavia Praag en Leicester City - PSV vanavond te zien bij Veronica

7 apr 2022, 09:09

Feyenoord en PSV komen in actie in de kwartfinales van de Conference League. Feyenoord neemt het op tegen Slavia Praag uit Tsjechië, PSV treft de Engelse club Leicester City. De wedstrijden zijn vanavond te zien bij Veronica.

Feyenoord speelt eerst in Rotterdam en de aftrap in de uitverkochte Kuip is om 18.45 uur. In de groepsfase speelde Feyenoord ook al twee keer tegen Slavia. Op eigen veld werd het 2-1 en in Praag 2-2. Trainer Arne Slot kan weer een beroep doen op Jens Toornstra, die afgelopen weekend ziek was.

PSV wacht eerst een uitwedstrijd tegen de nummer 10 van de Premier League. Het duel in Leicester begint om 21.00 uur. Leicester City kan niet beschikken over spits Jamie Vardy, die in 2016 een belangrijk aandeel had in de landstitel van de club.

De returns zijn volgende week donderdag.

Feyenoord en PSV zijn de enige Nederlandse clubs die nog in Europa actief zijn. De nieuwe Conference League is na de Champions League en de Europa League het derde clubtoernooi van Europa.

18.00 uur: Start uitzending met Hélène Hendriks, Kees Jansma en Wim Kieft.

18.45 uur: Feyenoord - Slavia Praag

21.00 uur: Leicester City - PSV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.