Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord schakelt door en wil Arsenal-talent huren'

'Feyenoord schakelt door en wil Arsenal-talent huren'

29 aug 2021, 23:17

Feyenoord wil na het mislopen van Manchester United-speler Amad Diallo nog altijd een aanvaller toevoegen aan de selectie. Het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt weet te melden dat de Rotterdamse club zijn oog heeft laten vallen op Reiss Nelson (21).

Feyenoord hoopt het talent te kunnen huren van Arsenal, om zo de de concurrentie te versterken in hun dun bezette voorste linie, zo bevestigen Engelse bronnen aan Feyenoord Transfermarkt, dat spreekt van een 'oriënterende fase.'

De Rotterdammers dachten na een akkoord met Manchester United over het huren van Amad Diallo hun gewenste aanvaller al binnen te hebben, maar hij raakte geblesseerd, waardoor die huurtransfer niet door kon gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.