Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Kökcü, Burger en Sinisterra

Feyenoord met Kökcü, Burger en Sinisterra

4 aug 2019, 15:51

Orkun Kökçü en Wout Burger verschijnen om 14.30 uur aan de aftrap voor de eerste competitiewedstrijd van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam. Trainer Jaap Stam heeft beide 18-jarige middenvelders een basisplaats gegeven.

Luis Sinisterra krijgt een kans op de linkerflank. Hij krijgt daar de voorkeur boven Sam Larsson, die vorige week tegen Southampton een knie van een tegenstander in zijn rug kreeg. Larsson zit wel op de bank, net als de herstelde Yassin Ayoub.

De geblesseerde Jens Toornstra ontbreekt nog, net als Nicolai Jørgensen. Daarom trapt Feyenoord af met Dylan Vente in de spits. Jan-Arie van der Heijden keert terug in het hart van de defensie omdat Sven van Beek nog niet is hersteld van de enkelblessure. Leroy Fer, teruggekeerd in De Kuip, heeft ook een basisplaats. De aangetrokken Luciano Narsingh begint nog op de bank.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Botteghin, Van der Heijden en Haps; Fer, Kökcü en Burger; Berghuis, Vente en Sinisterra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.