Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord kwam op Deadline Day uit bij Fortuna Sittard'

'Feyenoord kwam op Deadline Day uit bij Fortuna Sittard'

1 sep 2021, 20:11

Feyenoord waagde op de slotdag van de transferperiode een ultieme poging om Mats Seuntjens binnen te halen, dat meldt De Limburger. Tot een transfer is het uiteindelijk niet gekomen voor de Fortunees.

Dat het een hectische dag was voor de Rotterdammers, was al duidelijk. Op de laatste dag slaagde Feyenoord er namelijk in om twee aanvallende versterkingen te halen met Cyriel Dessers en Reiss Nelson. Aan de andere kant was Feyenoord minder succesvol in het aantrekken van Volendammer Micky van de Ven en PSV'er Nick Viergever. Zij werden weggeplukt door Bundesliga-clubs Vfl Wolfsburg en Greuther Fürth.

Opvallend is dat Feyenoord ook heeft gepoogd om Mats Seuntjens te contracteren. De aanvaller van Fortuna Sittard kwam op Deadline Day nog in beeld om de selectie van Arne Slot te versterken, maar de transfer kon uiteindelijk niet in orde worden gemaakt voor de deadline vannacht om 00:00.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.