Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord in blessuretijd naast Sparta

Feyenoord in blessuretijd naast Sparta

4 aug 2019, 18:45

Feyenoord is in de eerste competitiewedstrijd ontsnapt aan een nederlaag voor eigen publiek tegen stadgenoot Sparta Rotterdam. Invaller Sam Larsson tekende diep in blessuretijd voor de gelijkmaker: 2-2.

Mohamed Rayhi schoot het gepromoveerde Sparta in de 49e minuut voor de eerste keer op voorsprong. Doelman Kenneth Vermeer mocht zich die tegentreffer aanrekenen. Hij had de inzet minimaal tot corner moeten verwerken.

Steven Berghuis maakte in de 66e minuut gelijk voor Feyenoord, op aangeven van Ridgeciano Haps. Negen minuten later profiteerde invaller Lars Veldwijk namens Sparta van geklungel in de defensie van de thuisploeg.

Diep in blessuretijd zorgde Larsson toch nog voor een klein beetje opluchting in De Kuip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.