Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord gaat voor pijlsnelle Belgisch jeugdinternational Ramazani'

'Feyenoord gaat voor pijlsnelle Belgisch jeugdinternational Ramazani'

23 juli 2022, 15:07

Feyenoord hoopt de Belg Largie Ramazani van UD Almeria te contracteren, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zouden op zoek zijn naar een echte linksbuiten.

Feyenoord en Almeria zouden inmiddels in gesprek zijn over een transfer van de 21-jarige Belg. Ramazani zou een overstap naar Rotterdam ook wel zien zitten. Het Spaanse Almeria promoveerde afgelopen seizoen naar La Liga. De jonge Belg was met acht doelpunten erg belangrijk voor de Spaanse ploeg.

Voordat Ramazani richting Spanje vertrok, speelde hij voor de jeugdelftallen van Charlton Athletic en Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.