Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord en Dinamo Zagreb bereiken totaalakkoord over Ivanusec'

'Feyenoord en Dinamo Zagreb bereiken totaalakkoord over Ivanusec'

22 aug 2023, 15:11

Feyenoord en Dinamo Zagreb hebben een totaalakkoord bereikt over de transfer van Luka Ivanusec. Dat meldt 1908.nl.

Ivanusec vliegt op korte termijn naar Nederland en wordt vrijdag medisch gekeurd. Daarna zal hij zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract. Feyenoord hoopt de Kroatisch international nog voor het thuisduel tegen Almere City (zondag) speelgerechtigd te krijgen.

De Rotterdamse club betaalt een vaste transfersom van 8,5 miljoen euro. Dat bedrag kan door laagdrempelige variabelen oplopen tot een bedrag van 10 miljoen euro. Ook heeft Dinamo Zagreb een doorverkooppercentage van tien procent bedongen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.