Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord aast op eerste punten in groepsfase

Feyenoord aast op eerste punten in groepsfase

3 okt 2019, 06:31

Feyenoord aast donderdagavond tijdens de tweede speelronde van de groepsfase in de Europa League op het eerste succes. De ploeg van trainer Jaap Stam treedt in de eigen Kuip aan tegen FC Porto. De Portugese ploeg leidt in poule G na de thuiszege tegen Young Boys (2-1). Feyenoord begon met een nederlaag van 1-0 bij Rangers FC. Het duel in Rotterdam begint om 18.55 uur.

AZ treedt om dezelfde tijd in Den Haag aan tegen Manchester United. De Alkmaarse formatie pakte twee weken geleden in Servië tegen Partizan Belgrado het eerste punt (2-2). AZ is sterk begonnen aan het seizoen en beschikt met slechts drie tegentreffers momenteel over de sterkste verdediging van de eredivisie. Het door blessures geplaagde ManUnited daarentegen heeft in zeven competitieduels slechts negen keer gescoord. De Engelse ploeg is koploper in poule L dankzij de krappe thuiszege tegen FC Astana (1-0).

PSV begint in Noorwegen om 21.00 uur aan het duel met Rosenborg. De Brabantse ploeg opende de strijd in groep D met een overwinning in Eindhoven tegen Sporting Portugal (3-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.