Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Utrecht wil voetbalvrienden Toornstra en Linssen herenigen'

'FC Utrecht wil voetbalvrienden Toornstra en Linssen herenigen'

29 mei 2023, 15:14

FC Utrecht kijkt naar de mogelijkheden om Bryan Linssen terug te halen naar Nederland. De 32-jarige aanvaller staat nog tot 2025 onder contract bij Urawa Red Diamonds in Japan.

Mocht de transfer ook daadwerkelijk plaatsvinden, zal Linssen herenigd worden met voetbalvriend Jens Toornstra. De twee waren ploeggenoten bij Feyenoord en hebben zichzelf daar de bijnaam ‘LiTo BV’ gegeven, verwijzend naar de eerste twee letters van hun achternamen. Jens Toornstra tekende afgelopen zomer al een contract in de Domstad, daar keerde hij terug na een achtjarig verblijf bij Feyenoord.

Tot dusver was Linssen in Japan goed voor vijftien officiële duels. Daarin scoorde hij tweemaal en leverde hij één assist af. Het gaat dus nog niet van harte en mede daarom is zijn toekomst nog onzeker. Ook woont zijn vrouw nog in Nederland, wat een terugkeer wellicht aantrekkelijker zou kunnen maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.