Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht verhuurt Joosten aan Sparta

FC Utrecht verhuurt Joosten aan Sparta

31 dec 2019, 15:09

FC Utrecht verhuurt Patrick Joosten de rest van het seizoen aan Sparta Rotterdam. De 23-jarige vleugelaanvaller verhuist per direct naar de eredivisieclub uit Rotterdam, meldden beide clubs.

Joosten maakte in 2015 de overstap van NEC uit Nijmegen naar FC Utrecht. Bij de Domstedelingen brak hij niet echt door en vorig seizoen verhuurde de club hem aan VVV-Venlo. Bij die club draaide Joosten lekker met zes doelpunten en zes assists in dertig wedstrijden.

Hij keerde dit seizoen weer terug bij FC Utrecht en speelde tot dusver negen wedstrijden. Technisch manager Henk van Stee van Sparta is blij met de komst van Joosten. "Patrick is een multifunctionele speler. Hij kan als aanvallende middenvelder uit de voeten, maar ook eventueel als tweede spits. Hij is technisch vaardig en heeft diepte in zijn spel. Er was veel belangstelling voor hem van andere eredivisieclubs."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.