Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht is Groningen ook in beker de baas

FC Utrecht is Groningen ook in beker de baas

19 dec 2019, 21:29

FC Utrecht heeft anderhalve week na de zege in de competitie donderdag ook in de strijd om de KNVB-beker gewonnen van FC Groningen. In Groningen werd het opnieuw 1-0 voor de ploeg van trainer John van den Brom. Het enige doelpunt, dat de Utrechters een plaats in de achtste finales bezorgde, werd gemaakt door invaller Issah Abass.

De Ghanees was in de 62e minuut in het veld gekomen voor de geblesseerde Fransman Jean-Christophe Bahebeck, die met een op het oog flinke knieblessure het veld verliet. Abass stond er nog geen 10 minuten in toen hij op aangeven van Gyrano Kerk de score opende. FC Groningen kreeg daarna enkele grote kansen, maar Utrecht-doelman Maarten Paes redde knap op schoten van Ahmed El Messaoudi en Romano Postema.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.