Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente: gaan voor de laatste vier

FC Twente: gaan voor de laatste vier

22 jan 2019, 18:24

ENSCHEDE (ANP) - De plek in de kwartfinales van de KNVB-beker is een mooi extraatje voor FC Twente. De ploeg uit de eerste divisie richt zich dit seizoen vooral op de competitie, maar zal er woensdag in het duel met Willem II alles aan doen om de laatste vier te halen.

,,Het is geen geheim dat de competitie voor ons prioriteit heeft, maar we kunnen morgen de halve finale van de beker halen”, keek trainer Marino Pusic vooruit. ,,Dan moet je daar voor gaan.”

FC Twente kan de komende tijd geen beroep doen op Rafik Zekhnini. De aanvaller liep vrijdag tegen Jong FC Utrecht een hamstringblessure op en is weken niet inzetbaar.

Missende spelers

Willem II mist woensdagavond Jordens Peters en de nog niet fitte Donis Avdijaj. Trainer Adrie Koster is onder de indruk van FC Twente. ,,Na een moeilijke start hebben ze hun draai gevonden. Het is veelzeggend dat ze hun laatste vijf wedstrijden hebben gewonnen en daarin maar een goal tegen kregen. Ik vind ons daarom ook niet de uitgesproken favoriet voor de overwinning.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.