Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen verlicht zorgen coach Buijs

FC Groningen verlicht zorgen coach Buijs

25 aug 2018, 22:26

DOETINCHEM (ANP) - Na twee nederlagen op rij heeft FC Groningen de eerste overwinning in de eredivisie te pakken. De noorderlingen versloegen De Graafschap in Doetinchem met 1-0. Daarmee is de druk op de nieuwe trainer Danny Buijs, die als hoofdcoach debuteert op het hoogste niveau, een beetje afgenomen. Debutant Michael Breij maakte in de 44e minuut het doelpunt.

Voor het gepromoveerde De Graafschap was het de tweede nederlaag op rij, na het verlies vorige week bij NAC Breda (3-0). De 'Superboeren' zorgden in de eerste competitieronde nog voor een stunt met een thuiszege van 2-0 op Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.