Terug

Volg Vandaag Inside

FC Den Bosch stuurt brief naar fans met komisch aandenken aan historische 13-0 nederlaag

FC Den Bosch stuurt brief naar fans met komisch aandenken aan historische 13-0 nederlaag

7 apr 2023, 00:00

FC Den Bosch heeft een brief gestuurd naar supporters die bij de historische 13-0 nederlaag tegen PEC Zwolle aanwezig waren. Bij de brief zat ook een komisch aandenken. "Als je op je Bossche bek gaat, kun je het beter goed doen", schrijft de club.

"Nou, dat was me het potje wel, een kleine maand geleden in die Hanzenstad aan de IJssel", begint de brief. "Tot hilariteit van sommige buitenstaanders en ronduit teleurstelling van alle direct betrokkenen. Het was een rare wedstrijd. We weten wat verliezen is, maar dit was zelfs voor FC Den Bosch-begrippen nogal veel. Als je op je Bossche bek gaat, kun je het beter goed doen. Jij was erbij. Je stond erbij en keek ernaar. Als alles lukt is het leven maar saai."

"Er schuilt meer belofte in de teleurstelling. Dus als we straks wel iets te vieren hebben, kun jij zeggen, dat was toen en dit is nu. Succes-supporter ben je voor even, FC-er' voor het leven. Heya Den Bosch!'"

Naast de brief kregen alle meegereisde fans ook een sleutelhanger met de tekst 'Dè was kut! Mar ik war dr bij!'

De 13-0 in Zwolle leidde tot het ontslag van De Gier. FC Den Bosch presenteert maandag zijn opvolger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.