Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona geeft bijna 100 miljoen uit aan bonussen

FC Barcelona geeft bijna 100 miljoen uit aan bonussen

8 okt 2019, 13:38

FC Barcelona heeft vorig seizoen bijna 100 miljoen aan bonussen uitgekeerd. Dat is gebleken uit het jaarverslag van de Spaanse topclub. 92 miljoen euro aan collectieve bonussen kwam terecht in de portemonnees van de spelers, voor het winnen van de Spaanse competitie en de Super Cup.

Opvallend is dat het bedrag drie miljoen euro hoger is dan dat de spelers ontvingen toen de club in 2015 de treble won: de competitie, de Super Cup én de Champions League.

Uit het rapport bleek tevens dat de club in totaal 541 miljoen euro besteedde aan personeelskosten voor alle sportteams, met 311,9 miljoen bedoeld voor coaches en spelers van het eerste team.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.