Terug

Volg Vandaag Inside

Fabrizio Romano: 'Dumfries kan na WK toptransfer naar Premier League maken'

Fabrizio Romano: 'Dumfries kan na WK toptransfer naar Premier League maken'

10 nov 2022, 12:39

Denzel Dumfries kan na het WK wellicht de overstap maken richting Chelsea, zo meldt transfergoeroe Fabrizio Romano in zijn Daily Briefing.

Volgens de Italiaan zien 'The Blues' Dumfries als een vervanger voor de geblesseerde Reece James. Afgelopen zomer toonde de Londense club ook al verregaande interesse in de oud-PSV'er, maar Dumfries zou toen hebben besloten om in Italië te blijven.

Makkelijk wordt het volgens Romano niet voor Chelsea. De club van Hakim Ziyech zou 'slechts' dertig miljoen euro over hebben voor de rechtsback van Internazionale en dat is voor de Italianen te weinig.

Dumfries speelt sinds 2021 voor de club uit Milaan en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself. Ook kwam de Rotterdammer al 38 keer uit voor Oranje. De kans is dan ook groot dat Dumfries deze maand zijn eerste WK zal spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.