Terug

Volg Vandaag Inside

'FA onderzoekt gele kaart Xhaka die 298 duizend euro opleverde'

'FA onderzoekt gele kaart Xhaka die 298 duizend euro opleverde'

24 jan 2022, 13:45

De FA gaat een verdachte gele kaart van Arsenal-middenvelder Granit Xhaka onderzoeken. Dat melden verschillende Engelse media, waaronder The Sun. De Zwitser pakte op 18 december tegen Leeds United (1-4) een gele kaart, deze kreeg hij in de 88ste minuut.

The Gunners stonden toen al met 1-4 voor. De middenvelder kreeg de gele kaart voor tijdrekken. Een wedkantoor trok aan de bel toen bekend werd dat iemand rond de 75 duizend euro had gezet op een gele kaart van Xhaka. Toen de Zwitser geel pakte, won diegene maar liefst 298 duizend euro.

De FA wil verder onderzoeken of er verbanden zijn tussen de 'bet' van 75 duizend euro en de late gele kaart van Xhaka. Er zijn volgens de Engelse voetbalbond nog geen signalen geweest dat Xhaka of andere Arsenal-spelers betrokken worden bij het onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.