Terug

Volg Vandaag Inside

Everton neemt afscheid van trainer Silva

Everton neemt afscheid van trainer Silva

5 dec 2019, 21:55

Marco Silva is niet langer de trainer van Everton. Dat heeft de club donderdagavond bevestigd. De Portugees was bezig aan zijn tweede seizoen bij de club waar Marcel Brands technisch directeur is. De resultaten vielen tegen. Na de 5-2-nederlaag woensdag tegen stadgenoot Liverpool zakte de ploeg naar de achttiende plaats, net onder de degradatiestreep.

Everton heeft slechts 14 punten uit vijftien duels. Vorig seizoen eindigde de club, waar doelman Maarten Stekelenburg onder contract staat, nog als achtste. Assistent Duncan Ferguson neemt voorlopig de taken van Silva over. Everton speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.