Terug

Volg Vandaag Inside

'Everton gaat op slotdag transfermarkt vol voor Bergwijn'

'Everton gaat op slotdag transfermarkt vol voor Bergwijn'

8 aug 2019, 15:56

Everton wil zich vlak voor het sluiten van de transfermarkt gaan versterken met Steven Bergwijn. De aanvaller van PSV wordt gezien als alternatief voor Wilfried Zaha, die niet mag vertrekken bij Crystal Palace.

Naast Wilfried Zaha stond ook Alex Iwobi in de belangstelling van Everton. The Toffees boden 30 miljoen pond voor de aanvaller maar Arsenal ging tot ongenoegen van Everton niet akkoord.

Marcel Brands moet daarom op zoek naar een alternatief en is volgens uitgekomen bij Steven Bergwijn. De technisch manager van Everton zal wel vaart moeten maken. De transfermarkt sluit in Engeland namelijk al om 18.00 uur.

*PSV verlangt een bedrag van rond de veertig miljoen euro voor Steven Bergwijn. *

Johan: 'Ik denk dat Bergwijn een hele spectaculaire aanvaller wordt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.