Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman maakt vanavond presentatiedebuut in SBS6-show ‘Beter Laat Dan Nooit’

Estavana Polman maakt vanavond presentatiedebuut in SBS6-show ‘Beter Laat Dan Nooit’

6 sep 2023, 18:00

Estavana Polman debuteert woensdagavond als tv-presentatrice. De tophandbalster neemt de rol van reisleidster op zich in de nieuwe reeks van Beter Laat Dan Nooit.

Estavana kruipt in de voetsporen van Olcay Gulsen en Katja Schuurman, die reisleider waren in de eerste twee seizoenen. In de nieuwe reeks gaat de handbalster annex presentatrice op reis met Edwin Rutten (80), Ad Visser (76), Frits Barend (76) en Henny Huisman (71).

Waarom Talpa bij haar is uitgekomen als presentatrice voor de nieuwe reeks van Beter Laat Dan Nooit, durft Estavana niet te zeggen. "Maar ik ga ervan uit dat de mensen die mij hiervoor gevraagd hebben er verstand van hebben en kennelijk iets in mij zien dat mij geschikt maakt", zegt ze in gesprek met Veronica Superguide. "Ik denk daar verder niet over na."

Beter Laat Dan Nooit is vanavond om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.