Terug

Volg Vandaag Inside

ESPN gaat naast eredivisie ook Ajax-content uitzenden

ESPN gaat naast eredivisie ook Ajax-content uitzenden

9 okt 2019, 20:50

Ajax is een samenwerking aangegaan met ESPN, een van de grootste mediapartijen van de Verenigde Staten. ESPN is al in het bezit van de rechten van de eredivisie, maar mag nu ook buiten de wedstrijden om content van Ajax uit gaan zenden.

"Het uitbouwen van het bereik van Ajax in Amerika is de eerste stap in de strategische benadering van die markt. ESPN biedt ons het platform om dit te kunnen doen en denkt mee over het type content, relevant voor de Amerikaanse voetbalconsument", zei Edwin van der Sar, algemeen directeur bij Ajax. "Het spreekt voor zich dat wij de voorkeur hebben voor vooraanstaande partners en hebben die in ESPN wederom gevonden. Niet in de laatste plaats zorgt dit ervoor dat onze huidige partners meeliften op het vergroten van ons bereik in nieuwe markten."

Op social media poseerde Van der Sar in New York voor grote schermen met daarop Ajax-content. Ajax heeft de wens uitgesproken de Amerikaanse markt te veroveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.