Terug

Volg Vandaag Inside

Eric Dier verlengt contract bij Tottenham Hotspur

Eric Dier verlengt contract bij Tottenham Hotspur

21 juli 2020, 13:17

Tottenham Hotspur heeft Eric Dier langer aan zich weten te binden. De Engelse voetballer verlengde zijn contract bij de ploeg van manager José Mourinho met drie jaar, tot de zomer van 2024. De 26-jarige middenvelder speelt sinds 2014 voor de Spurs, daarvoor kwam hij uit voor Sporting Portugal.

De veertigvoudig international van Engeland miste de laatste vier competitiewedstrijden van zijn club. Dier zat een schorsing uit, omdat hij begin maart na het verloren duel met Norwich City in de FA Cup boos de tribune op was geklommen om een supporter te kunnen aanpakken die ruzie maakte met zijn broertje.

Tottenham Hotspur, de club van Steven Bergwijn en Michel Vorm, staat in de Premier League op de zevende plaats. Die positie levert een ticket voor de Europa League op als Chelsea in de finale van de FA Cup wint van Arsenal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.