Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse media pakken Ten Hag flink aan: 'Slechter dan onder Solskjaer of Rangnick'

Engelse media pakken Ten Hag flink aan: 'Slechter dan onder Solskjaer of Rangnick'

8 aug 2022, 09:15

Erik Ten Hag heeft zijn eerste officiële wedstrijd als hoofdtrainer van Manchester United erg teleurstellend afgesloten. De oud-trainer van Ajax verloor zondagmiddag met 1-2 van Brighton & Hove Albion. De Engelse media zijn maandagochtend meteen keihard voor de kersverse trainer.

The Guardian beschreef de omstandigheden in Manchester als perfect voor een mooie wedstrijd, maar wat volgde was erg ontmoedigend voor elke United-fan. "De afgelopen jaren zijn er veel ontmoedigende dagen geweest voor United, maar weinig dagen waren zo ontmoedigend als deze."

Sky Sports richt zich vooral op een andere oud-Ajacied Lisandro Martinez. Vooral de lengte van de Argentijn was onderwerp van gesprek bij het medium. "Er is veel gepraat over de lengte van Martinez, zijn voorstanders spreken van een indrukwekkende sprong. In balbezit verstuurde hij wel een paar slimme voorwaartse passes, maar hij werd vanaf het begin ook vanuit de lucht gezocht in de duels en gezien het succes van Brighton zal dat waarschijnlijk voortduren."

Volgens The Daily Mail is dit resultaat niet erg verrassend omdat er simpelweg te weinig is veranderd ten opzichte van vorig seizoen bij Manchester United. "Met Ten Hag heeft United een nieuwe coach die het kan verbeteren, maar op dit moment heeft hij voor een groot deel dezelfde selectie die voorgangers Ralf Rangnick en Ole Gunnar Solskjaer ook hadden. Waarom zou je dan een ander resultaat verwachten?"

The Sun uit de meeste kritiek op Ten Hag. De tabloid kopt met "The Theatre of Screams" en ziet weinig perspectief voor de trainer uit Haaksbergen. "De eerste 45 minuten waren waarschijnlijk slechter dan elke eerste helft onder Solskjaer of Rangnick. Voor Ten Hag is de enorme klus die hij heeft aangenomen blootgelegd op een overvol, ongelukkig en moedeloos Old Trafford."

Volgende week zaterdag staat de eerste uitwedstrijd in de Premier League op het progamma. Dan neemt Manchester United het op tegen Brentford. De ploeg uit Londen speelde zondagmiddag gelijk tegen Leicester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.