Terug

Volg Vandaag Inside

Emre Can pas in 2019 terug bij Juventus

Emre Can pas in 2019 terug bij Juventus

20 nov 2018, 11:39

TURIJN (ANP) - Emre Can zal vermoedelijk pas aan het begin van het nieuwe jaar zijn rentree maken bij Juventus. De Duitse international heeft een schildklieroperatie ondergaan en moet naar verwachting minimaal een maand revalideren.

De problemen bij Can kwamen een maand geleden naar voren. Na enkele tests werd duidelijk dat een operatie noodzakelijk was.

Emre Can was nog basisspeler in de door Duitsland verloren interland in oktober voor de Nations League tegen Nederland (3-0). De 21-voudige international werd toen in de 57e minuut gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.