Terug

Volg Vandaag Inside

EK-hit Johan en Wilfred ontbreekt wederom op keuzelijst Top 2000

EK-hit Johan en Wilfred ontbreekt wederom op keuzelijst Top 2000

7 dec 2019, 15:30

Ieder jaar mogen de luisteraars van NPO Radio 2 rond de kerstdagen stemmen voor de jaarlijkse Top 2000. Zo ook dit jaar. De EK-hit 'Nederland is helemaal Oranje' van Wilfred en Johan is voor het achtste opeenvolgende jaar niet terug te vinden op de keuzelijst van de Top 2000.

Gelukkig bestaat er de optie om een vrije keuze in te dienen. Wil je de absolute knaller van Wilfred en Johan nu eindelijk eens terughoren in de 'Lijst der Lijsten'? Dan kun je via deze link je stem uitbrengen! Er kan tot vanavond 17.00 uur gestemd worden.

Ben je nog niet overtuigd? Luister dan hier de megahit nog eens:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.