Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste puntenverlies De Jong met Sevilla

Eerste puntenverlies De Jong met Sevilla

31 aug 2019, 00:49

Sevilla heeft na twee overwinningen voor het eerst dit seizoen punten laten liggen in de Spaanse competitie. De ploeg van spits Luuk de Jong moest voor eigen publiek genoegen nemen met een gelijkspel tegen Celta de Vigo: 1-1. Invaller Franco Vazquez bracht Sevilla na 80 minuten op voorsprong door de bal uit een vrije trap van Ever Banega fraai in te koppen, maar kort daarna trok Denis Suárez de stand alweer gelijk.

De Jong was in de openingsfase twee keer dicht bij een doelpunt. De aanvaller wist eerst een voorzet van Sergio Reguilón niet lekker te raken. Even later knalde De Jong de bal met links wild voorlangs.

De oud-PSV'er had in de voorgaande wedstrijden tegen Espanyol (2-0) en Granada (1-0) ook niet gescoord, maar was toen wel steeds betrokken bij een doelpunt. Met zeven punten uit drie duels gaat Sevilla voorlopig aan kop in La Liga. Atlético Madrid, dat zes punten heeft, kan de eerste plek echter overnemen als het zondag wint van Eibar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.