Terug

Volg Vandaag Inside

Eén verrassing in opstelling Oranje tegen Oekraïne

Eén verrassing in opstelling Oranje tegen Oekraïne

13 juni 2021, 19:34

Patrick van Aanholt begint om 21.00 uur met het Nederlands elftal aan de thuiswedstrijd tegen Oekraïne op het EK. De linksback krijgt de voorkeur boven Owen Wijndal, die in de voorbereiding op de Europese eindronde aan de oefenduels met Schotland en Georgië mocht beginnen.

Jurriën Timber en Wout Weghorst hebben ook een basisplaats. De verdediger van Ajax en aanvaller van VfL Wolfsburg hebben de afgelopen weken een basisplaats bij bondscoach Frank de Boer afgedwongen.

De 19-jarige Timber vervangt Matthijs de Ligt, die bijna is hersteld van een liesblessure. De 28-jarige Weghorst vormt de voorhoede met Memphis Depay. Oranje start met vijf verdedigers, zoals De Boer al aankondigde.

Opstelling Nederland: Stekelenburg; Dumfries, De Vrij, Timber, Blind en Van Aanholt; De Roon, Wijnaldum en Frenkie de Jong; Weghorst en Depay

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.