Terug

Volg Vandaag Inside

Edwin van der Sar plaatst foto met positieve boodschap vanuit ziekenhuis

Edwin van der Sar plaatst foto met positieve boodschap vanuit ziekenhuis

18 juli 2023, 19:14

Edwin van der Sar heeft de intensive care verlaten. Dat meldt de voormalige algemeen directeur van Ajax zelf op zijn sociale media. Hij heeft aan het bericht een foto toegevoegd, waarop hij samen met zijn vrouw Annemarie lachend op een ziekenhuisbed zit.

Van der Sar werd eerder al overgebracht naar een ziekenhuis in Nederland, nadat hij in Kroatië was getroffen door een hersenbloeding. "Ik ben nog wel in het ziekenhuis", zegt Van der Sar verder. "Ik hoop volgende week naar huis te kunnen en de volgende stap in mijn herstel te kunnen maken."

De 52-jarige Van der Sar werd ongeveer anderhalve week geleden tijdens een vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Hij kondigde eind mei zijn afscheid aan bij Ajax. De 130-voudig international begon in 2012 als directeur marketing bij Ajax en vervulde sinds 2016 de rol van algemeen directeur bij de club uit de hoofdstad. Na een tegenvallend seizoen, waarin Ajax als derde eindigde en er veel kritiek was op de clubleiding, gaf Van der Sar aan op te zijn.

Eind 2009 werd ook de vrouw van Van der Sar getroffen door een hersenbloeding. Van der Sar zelf was destijds doelman van Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.