Terug

Volg Vandaag Inside

Ebru Umar vanavond te gast bij VI Vandaag

Ebru Umar vanavond te gast bij VI Vandaag

14 jan 2022, 09:00

Vanavond staat er weer een nieuwe uitzending van VI Vandaag op het programma. Ebru Umar schuift aan als tafelgast bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Politiek verslaggever Sam Hagens en Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen nemen plaats aan de bar.

‘Ebru heb ik zelf benaderd hiervoor. Ik ben groot fan van haar’, zei Wilfred onlangs over de tafelgast van vanavond. Ebru Umar is columniste, opiniemaker en journalist. In 2017 ontving Umar de Pim Fortuynprijs. Deze prijs wordt ieder jaar toegekend aan opiniemakers en politici die strijden voor het vrije woord, taboes durven doorbreken en stelling nemen in het maatschappelijk debat. VI Vandaag is iedere werkdag om 21:35 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.