Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries: 'PSV gaat dit omdraaien'

Dumfries: 'PSV gaat dit omdraaien'

4 aug 2019, 01:02

Na het toch wat tegenvallende gelijkspel (1-1) bij FC Twente blijft PSV strijdvaardig. "We blijven elkaar steunen, we zullen knokken en we gaan dit omdraaien", zei Denzel Dumfries, de back die verantwoordelijk was voor de gelijkmaker.

PSV verloor al in de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax en in de Champions League tegen Basel. "Daarom is het verschrikkelijk balen dat we hier in Enschede niet hebben gewonnen",vervolgde Dumfries bij Foxsports. "Na rust lieten we de bal goed rondgaan en kregen we de kansen. Die zijn niet benut, dat is heel teleurstellend."

FC Twente kwam al snel op voorsprong. Dumfries: "Verder hebben we geen kansen weggegeven. Die tegentreffer was ook onnodig. Desondanks was het bij vlagen goed bij ons en hebben we veel mogelijkheden met deze groep. Het gaat ongetwijfeld goed komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.