Terug

Volg Vandaag Inside

Duitsers willen nog geen voetbalfans in stadions

Duitsers willen nog geen voetbalfans in stadions

1 mrt 2021, 09:31

Een meerderheid van de Duitsers wil nog niet dat al dit seizoen publiek wordt toegelaten bij voetbalwedstrijden in het betaalde voetbal. Dit blijkt uit een enquête van onderzoeksbureau YouGov. Van de ondervraagden geeft 61 procent aan te vinden dat de stadions in elk geval tot eind mei dicht moeten blijven.

Vooralsnog is 23 procent van mening dat er wel toeschouwers kunnen worden toegelaten, hoewel nog steeds het grootste deel van de Duitse bevolking niet is gevaccineerd tegen het coronavirus.

Voetbalofficials hebben inmiddels in samenwerking met culturele-instellingen en in samenspraak met gezondheidsautoriteiten een plan gepresenteerd over hoe fans op een veilige manier kunnen terugkeren. De autoriteiten hebben vooralsnog geen toestemming gegeven om hier een begin mee te maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.