Terug

Volg Vandaag Inside

Dubbel pech voor PSV: gemiste penalty en uitvallen Luuk de Jong

Dubbel pech voor PSV: gemiste penalty en uitvallen Luuk de Jong

21 jan 2023, 20:40

PSV-aanvoerder Luuk de Jong heeft zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Vitesse een hoofdblessure opgelopen. De aanvoerder kwam na een half uur spelen bij een kopduel hard in aanraking met verdediger Melle Meulensteen, die wel verder kon.

De Jong kon het veld wel op eigen kracht verlaten, maar oogde aangeslagen. Doelman Walter Benítez nam de aanvoerdersband over van De Jong, die werd vervangen door Johan Bakayoko. Reserve-aanvoerders André Ramalho en Marco van Ginkel zitten op de reservebank.

Kort voordat hij het veld verliet, miste De Jong een strafschop. De Oranje-international schoot de bal zacht in, waardoor keeper Kjell Scherpen kon redden.

De blessure van De Jong is een grote tegenvaller voor PSV, dat eerder deze transferperiode aanvallers Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) zag vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.