Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund stagneert bij hekkensluiter Nürnberg

Dortmund stagneert bij hekkensluiter Nürnberg

18 feb 2019, 23:33

NEURENBERG (ANP) - Borussia Dortmund heeft in de Bundesliga twee kostbare punten laten liggen. De koploper kwam bij hekkensluiter FC Nürnberg niet verder dan 0-0. Daardoor slonk de voorsprong op nummer twee Bayern München tot drie punten.

Dortmund had nog iets goed te maken voor de voorgaande nederlaag in de Champions League bij Tottenham Hotspur (3-0). Het duel met FC Nürnberg toonde echter eens te meer aan dat Borussia een mindere periode doormaakt. Dortmund heeft nu vijf duels op rij (in alle competities) niet kunnen winnen.

Bij FC Nürnberg zat interim-trainer Boris Schommers op de bank. Hij neemt voorlopig de plaats in van de ontslagen Michael Köllner onder wiens leiding in de laatste vijftien competitieduels niet meer werd gewonnen.

FC Nürnberg speelde niet slecht tegen Dortmund en kreeg zeker in de eerste helft een aantal goede kansen. De slordige koploper ontsnapte aan een achterstand en trachtte na de rust alsnog drie punten te forceren. Mede door goed keeperswerk van Christian Mathenia bleef een overwinning voor de stagnerende lijstaanvoerder uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.