Terug

Volg Vandaag Inside

Donny Roelvink gewond nadat hij onder auto terechtkomt: 'Blij dat ik er nog ben'

Donny Roelvink gewond nadat hij onder auto terechtkomt: 'Blij dat ik er nog ben'

14 juni 2022, 09:23

Donny Roelvink is gewond geraakt nadat hij onder een auto belandde tijdens het maken van een video. Dat vertelt de zoon van Dries Roelvink dinsdag in een video op Instagram.

Roelvink ligt nu in het ziekenhuis met gebroken ribben en een klaplong. Hij laat weten dat hij 'mentaal erg geraakt is, maar dat alles goed met hem gaat.' Hij wil mensen waarschuwen dat 'gevaar in een klein hoekje zit: ik ben blij dat ik er nog ben.'

Dries Roelvink laat aan het ANP weten wat er precies is gebeurd: 'Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman.' In het filmpje wordt Coleman gefilmd vanuit een hummer terwijl hij met een halter in zijn nek op straat 'walking lunges' doet.

Donny en zijn vrienden draaiden het filmpje maandagavond in Hilversum. Tijdens het draaien drukte de vriend die de Hummer reed per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem. Daardoor werd Donny geraakt door de wagen. 'Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was', aldus Dries. 'Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest.'

Donny ligt nu in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. Uit een hersenscan in het ziekenhuis in Utrecht is gebleken dat Donny geen hersenletsel aan het ongeluk heeft overgehouden.

De hele familie is erg geschrokken, aldus vader Dries. Dat geldt ook voor de vriend die de vergissing maakte: 'Die jongen is er kapot van dat dit is gebeurd. Ze kennen elkaar al jaren, het zijn beste vrienden.' Donny overweegt volgens Dries geen aangifte te gaan doen van het incident.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.