Terug

Volg Vandaag Inside

Dolberg wel in Deense selectie

Dolberg wel in Deense selectie

26 aug 2019, 16:01

Bondscoach Åge Hareide van de Deense nationale voetbalploeg houdt vertrouwen in Kasper Dolberg. Hij heeft de spits van Ajax opgeroepen voor de komende duels met Gibraltar en Georgië in de EK-kwalificatie.

Dolberg zat twee weken geleden niet bij de selectie voor het laatste duel van Ajax met VVV-Venlo. Hij lijkt op weg naar OGC Nice, dat hem definitief wil inlijven. De Fransen hebben zo'n 20 miljoen euro voor hem over maar de transfer is nog niet afgerond.

Hareide vindt het kennelijk geen probleem dat Dolberg dit seizoen nog weinig in actie is gekomen. Nicolai Jørgensen ontbreekt in de Deense selectie omdat de spits van Feyenoord nog geblesseerd is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.