Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Zwinkels leidt verlies ADO in

Doelman Zwinkels leidt verlies ADO in

19 jan 2019, 22:45

DEN HAAG (ANP) - Een overtreding van doelman Robert Zwinkels heeft de nederlaag van ADO Den Haag tegen VVV-Venlo (2-4) ingeleid. De geroutineerde keeper ging in de slotfase, bij een gelijke stand, bij een scrimmage op het been van Peniel Mlapa staan. Na overleg met de deskundigen achter de videoschermen was scheidsrechter Jeroen Manschot resoluut; een rode kaart voor Zwinkels en strafschop voor VVV.

Vanaf de stip maakte Mlapa zelf de 2-3 door de bal resoluut achter de ingevallen Mike Havekotte te schieten. Ver in extra tijd maakte Jay-Roy Grot het Haagse drama nog groter.

ADO was vroeg op voorsprong gekomen dankzij Sheraldo Becker. Door twee treffers van Patrick Joosten kwam VVV op 1-2. Erik Falkenburg was vervolgens verantwoordelijk voor de gelijkmaker van ADO.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.