Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de laatste drie kanshebbers voor de prestigieuze Púskas Award

Dit zijn de laatste drie kanshebbers voor de prestigieuze Púskas Award

5 jan 2022, 04:08

Er zijn nog drie doelpunten in de race voor de Ferenc Púskas Award 2021. Deze prijs kent de FIFA sinds 2009 toe voor het doelpunt van het jaar. De drie laatste kanshebbers zijn: de omhaal van Porto-spits Mehdi Taremi tegen Chelsea in de Champions League, de fraaie goal achter het standbeen waarmee Erik Lamela scoorde in de North London derby tegen Arsenal en het doelpunt van de Tsjech Patrick Schick, die vanaf zijn eigen helft wist te scoren op het EK tegen Schotland.

De winnaar wordt op 17 januari bekendgemaakt op The Best FIFA Football Awards 2021. Ook kan er op de site van de FIFA nog steeds gestemd worden. De slalom van Vangelis Pavlidis tegen Fortuna Sittard, behoorde tot de beste elf doelpunten van dit jaar maar redde het niet tot de laatste drie. Kort na deze prachtgoal verkaste de Griek van Willem II naar AZ.

Check de laatste drie kanshebbers hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.