Terug

Volg Vandaag Inside

Dit is zondag de vervanger van Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal

Dit is zondag de vervanger van Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal

18 aug 2023, 14:12

Andries Jonker is zondag een van de tafelgasten in het programma Studio Voetbal. De bondscoach van de Oranje Leeuwinnen vult de stoel van Pierre van Hooijdonk. De analist zal voorlopig niet in het programma te zien zijn nadat hij ongefundeerde beschuldigingen had geuit richting Ajax-trainer Maurice Steijn.

Jonker was wel vaker in het programma te zien, maar niet als vaste tafelgast. De andere drie analisten in de uitzending zijn Arno Vermeulen, Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart. Dit drietal behoort wel tot de vaste poule van tafelgasten in Studio Voetbal.

Een woordvoerder van de NOS kan nog niet zeggen of Andries Jonker in de toekomst vaker in het programma te zien is, nu Van Hooijdonk voorlopig de wacht is aangezegd. Hij beschuldigde Steijn van "betrokkenheid bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers". Nadat Steijn had gedreigd met een kort geding, bood Van Hooijdonk zijn excuses aan en rectificeerde zijn uitspraken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.