Terug

Volg Vandaag Inside

Dit is het nieuwste presentatieduo van Op1

Dit is het nieuwste presentatieduo van Op1

6 juli 2022, 17:15

Natasja Gibbs volgt Hugo Logtenberg op bij de talkshow Op1. De presentatrice vormt vanaf eind augustus samen met Nadia Moussaid het presentatieduo namens BNNVARA. Het is voor het eerst dat het programma door twee vrouwen zal worden gepresenteerd.

Gibbs zat al vaker aan tafel bij Op1. Zo nam ze vorig jaar in de zomermaanden de presentatie op zich. Moussaid volgde Sophie Hilbrand vorig jaar op bij het praatprogramma van NPO 1.

Logtenberg hoorde sinds de start van Op1 in 2020 bij het presentatieteam. Hij liet eerder dit jaar in de Volkskrant weten dat hij gaat stoppen. Het 'vrij strakke format' van het programma gaf hij als voornaamste reden voor zijn vertrek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.