Terug

Volg Vandaag Inside

Dit is het nieuwe uitshirt van Feyenoord

Dit is het nieuwe uitshirt van Feyenoord

2 juli 2020, 12:13

Feyenoord heeft donderdag het nieuwe uitshirt gepresenteerd voor het seizoen 2020/21.

De Rotterdammers hebben in samenwerking met Adidas gekozen voor een overwegend zwart shirt met rode en witte elementen, om alle drie de traditionele clubkleuren terug te laten komen. Het broekje en de sokken zijn allebei rood.

'Supporters die niet langer kunnen wachten om het tenue te bemachtigen, zijn zaterdag 4 juli aanstaande van harte welkom in De Kuip', meldt Feyenoord op de clubwebsite. Daar zal namelijk een 'drive-through Fanshop' geopend zijn, waarbij de eerste fans het shirt kunnen aanschaffen. Het tenue is ook al online te bestellen en thuis leverbaar op 6 juli.

Johan kon aan het begin van het afgelopen eredivisieseizoen zijn ogen niet geloven toen hij het inloopshirt van Feyenoord zag. Hij vergeleek het tenue destijds met de huid van een koe.

Stylist Johan kritisch op uittenue Feyenoord: 'Moeten ze nog gemolken worden?'
4:27
Stylist Johan kritisch op uittenue Feyenoord: 'Moeten ze nog gemolken worden?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.