Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt reageert op vermeende relatiecrisis met zijn vriendin Kate

Dirk Kuyt reageert op vermeende relatiecrisis met zijn vriendin Kate

5 juni 2023, 20:29

Dirk Kuyt heeft in gesprek met Story gereageerd op de vermeende relatiecrisis die hij zou hebben met zijn elf jaar jongere vriendin Kate Ruinemans.

Volgens juicekanalen zou Kuyt via social media flirtcontact met allerlei dames hebben onderhouden, en zou Kate daarachter zijn gekomen. Zij zou vervolgens in woede zijn ontstoken en de relatie zou aan een zijden draadje hangen.

Kuyt ontkent de verhalen met klem: "Ik heb de verhalen ook gehoord, maar er is echt helemaal niets aan de hand tussen Kate en mij. We zijn nog steeds supergelukkig samen. We vliegen vandaag zelfs met z’n tweeën naar het buitenland, waar we samen een klus hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.