Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Bologna: 'Zlatan komt niet naar ons'

Directeur Bologna: 'Zlatan komt niet naar ons'

9 dec 2019, 18:25

Zlatan Ibrahimovic gaat niet bij Bologna voetballen. De club uit de Italiaanse Serie A was een van de zeer geïnteresseerde partijen die de 38-jarige Zweedse spits wilden inlijven. "Hij heeft andere keuzes gemaakt", zegt Walter Sabatini, directeur van Bologna, tegen Tuttomercatoweb.

Onlangs besloot de superster zijn contract bij La Galaxy in de Verenigde Staten niet te verlengen. Daarop begon het grote speculeren en Ibrahimovic zelf liet doorschemeren dat een terugkeer naar Italië zijn voorkeur heeft. "Tot snel in Italië", zei hij in een interview met het tijdschrift GQ Italia. "Ik wil naar een club die opnieuw moet gaan winnen, die nieuwe geschiedenis moet gaan schrijven en de strijd met de rest van de wereld wil aangaan."

Ibrahimovic voetbalde van 2006 tot 2009 voor Internazionale en van 2010 tot 2012 voor stadgenoot en rivaal AC Milan. Die laatste club schijnt nu samen met Napoli de laatste kanshebber te zijn op de handtekening van 'Ibra'.

VIDEO - Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.