Terug

Volg Vandaag Inside

Dest geniet van debuut in leeg Camp Nou

Dest geniet van debuut in leeg Camp Nou

5 okt 2020, 10:19

Het resultaat stemde hem niet helemaal tevreden, maar verder was Sergiño Dest bijzonder blij na zijn debuut voor FC Barcelona. "Wat een geweldig gevoel", zei de van Ajax overgekomen verdediger na het competitieduel in het lege Camp Nou met Sevilla (1-1). "Dit is het stadion van mijn dromen, het grootste stadion in Europa. Helaas zat er vanwege Covid-19 geen publiek, maar verder was het geweldig om hier te spelen."

De 19-jarige vleugelverdediger uit Almere kwam een kwartier voor tijd in het veld voor de geblesseerd geraakte linksback Jordi Alba, die hamstringklachten had. "Ik ben heel blij met mijn debuut en het vertrouwen dat ik van de trainer krijg", zei Dest over Ronald Koeman. "Helaas lukte het niet meer om dit duel te winnen. Hopelijk kan ik in de volgende wedstrijden meer minuten gaan maken. Nu gaan eerst heel wat internationals naar hun nationale ploeg toe, daarna spelen we tegen Getafe. Die wedstrijd moeten we winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.