Terug

Volg Vandaag Inside

Depay trots op ploeggenoten en haalt motivatie uit nominaties

Depay trots op ploeggenoten en haalt motivatie uit nominaties

3 dec 2019, 11:00

Memphis Depay is trots op zijn ploeggenoten bij Oranje die in het zonnetje werden gezet tijdens het gala van France Football. Matthijs de Ligt werd uitgeroepen tot talent van het jaar, Virgil van Dijk werd tweede in de verkiezing van beste voetballer, oftewel de Gouden Bal. Van Dijk hoefde alleen Lionel Messi voor zich te dulden.

"PROUD", schreef Depay op social media bij diverse foto's waarop hij te zien is met onder anderen Van Dijk. #Motivation, voegde de speler van Olympique Lyon eraan toe. Memphis was zelf niet aanwezig op het gala.

Enkele minuten na het plaatsen van zijn tweet had Depay al een like binnen van Van Dijk zelf.

VIDEO - Memphis omarmt de pers: 'Maar begin niet over mijn hoed!'

Memphis omarmt de pers: 'Maar begin niet over mijn hoed!'
5:39
Memphis omarmt de pers: 'Maar begin niet over mijn hoed!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.