Terug

Volg Vandaag Inside

Definitief: Karsdorp keert terug bij Feyenoord

Definitief: Karsdorp keert terug bij Feyenoord

7 aug 2019, 21:30

Rick Karsdorp keert tijdelijk terug bij Feyenoord. De club huurt de 24-jarige verdediger voor een seizoen van AS Roma. In de Italiaanse hoofdstad kon Karsdorp, mede door een zware knieblessure, niet op een basisplaats rekenen.

AS Roma nam de verdediger in 2017 voor ongeveer 15 miljoen euro over. Hij heeft nog een contract in Rome tot 2022.

De overgang van Karsdorp, die bij Feyenoord de jeugdopleiding doorliep, komt de Rotterdammers goed uit. Woensdag verkocht de club verdediger Jeremiah St. Juste aan het Duitse FSV Mainz 05.

Ook haalde Feyenoord de Schotse jeugdinternational George Johnston binnen. Hij komt over van Liverpool en tekende een contract voor twee seizoenen met de optie voor een derde jaar.

Technisch directeur Sjaak Troost is vanzelfsprekend blij met de terugkeer van Karsdorp. "Het is heel fijn dat trainer Jaap Stam nu kan beschikken over een speler van wie de capaciteiten bekend zijn. Rick kent de club door en door en heeft weinig tijd nodig om te acclimatiseren. We verwachten dat hij snel inzetbaar is."

Wilfred geen vertrouwen in Feyenoord: 'Gaan geen derde worden'

Wilfred heeft weinig vertrouwen in Feyenoord: 'Gaan geen derde worden'
6:57
Wilfred heeft weinig vertrouwen in Feyenoord: 'Gaan geen derde worden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.