Terug

Volg Vandaag Inside

De Vrij door Serie A verkozen tot beste verdediger van het seizoen

De Vrij door Serie A verkozen tot beste verdediger van het seizoen

4 aug 2020, 17:45

Stefan de Vrij is door de Serie A verkozen tot beste verdediger van het seizoen. De Vrij eindigde dit seizoen met Inter op de tweede plaats, slechts één punt achter kampioen Juventus, en kreeg met zijn team slechts 36 doelpunten tegen: het minst van alle Serie A-teams.

De Nederlandse verdediger speelde in 34 van de 38 competitiewedstrijden mee. Het was voor De Vrij zijn tweede seizoen bij Inter, nadat in 2018 overkwam van Lazio Roma.

Paulo Dybala werd door de Serie A verkozen als MVP, de prijs voor beste speler van het seizoen. Verder werd er in elke linie een prijs voor de grootste uitblinker uitgereikt: Szczesny (Juventus) won de prijs voor beste doelman, Gomez (Atalanta) werd de beste middenvelder en topscorer Inmobile (Lazio) was de logische winnaar van de prijs voor beste aanvaller. Kulusevski werd verkozen tot talent van het jaar.

De uitslag is gebaseerd op een verzameling van data van statistiekbureau Stats Perform. Alle competitiewedstrijden, bekerduels en de wedstrijd om de Supercup werden meegenomen.

De mannen van Veronica Inside zijn ervan overtuigd dat Koeman bij Oranje gaat proberen om te spelen met drie centrale verdedigers: De Vrij, De Ligt en Van Dijk. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.