Terug

Volg Vandaag Inside

De Telegraaf: politie arresteert Mo Ihattaren

De Telegraaf: politie arresteert Mo Ihattaren

22 nov 2022, 00:00

De Utrechtse politie heeft dinsdagmiddag profvoetballer Mohamed Ihattaren gearresteerd wegens een ernstige bedreiging. Dat meldt De Telegraaf.

Ihattaren werd gearresteerd bij een huis in Utrecht waarin hij op dat moment verbleef. Agenten in uniform en in burger gingen volgens getuigen het huis binnen en voerden de voetballer af naar een politiebureau.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Het is nog niet bekend wie Ihattaren zou hebben bedreigd en waarom. Ook is het nog onduidelijk of de voetballer tijdens het onderzoek de komende dagen in de cel moet blijven. De politie in Utrecht gaat de aangifte van een slachtoffer de komende dagen onderzoeken.

Wesley Sneijder vertelde in Veronica Offside dat hij zijn handen van het 'project-Mohamed Ihattaren' heeft afgetrokken. Bekijk het in de video hieronder.

Wesley gaat Ihattaren niet meer helpen: 'Voor mij is het klaar'
1:35
Wesley gaat Ihattaren niet meer helpen: 'Voor mij is het klaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.