Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon zegt sorry tegen Dick Advocaat na bal in tweede ring

De Roon zegt sorry tegen Dick Advocaat na bal in tweede ring

18 juni 2021, 08:45

Marten de Roon heeft op Twitter zijn excuses aangeboden aan Dick Advocaat, na een mislukt schot in de tweede helft van het EK-duel tussen Nederland en Oostenrijk (2-0). De middenvelder schoot een afgeslagen bal torenhoog over het doel van Daniel Bachmann. 

De mislukte poeier deed De Roon denken aan een reclamespotje uit 2002, waarin Dick Advocaat de hoofdrol speelt. In de reclame van Calvé neemt een jong voetballertje de oud-trainer in de maling, door te doen alsof hij de bal op diens balkon heeft geschoten. ‘Sorry Dick. Solid win though’, schrijft de Atalanta-middenvelder bij een in elkaar geknutselde video van hem en Advocaat.

Bekijk de beelden hieronder. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.