Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon staat als enige speler op scherp

De Roon staat als enige speler op scherp

8 okt 2019, 09:26

Marten de Roon kan zich in de EK-kwalificatiewedstrijd van donderdag tegen Noord-Ierland geen gele kaart permitteren. De middenvelder van Atalanta werd in september in het gewonnen uitduel met Duitsland al bestraft. De Roon heeft nu twee gele kaarten achter zijn naam staan en bij een derde volgt een schorsing.

Of De Roon in het basiselftal begint, is de vraag. Op het middenveld zijn Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum zeker van een basisplaats bij Ronald Koeman. De Roon had tegen Duitsland een basisplaats, maar drie dagen later kreeg tegen het minder sterke Estland Davy Pröpper de kans als derde middenvelder.

Pröpper is er nu niet bij. Koeman zou tegen de Noord-Ieren als derde middenvelder kunnen kiezen voor Donny van de Beek in plaats van De Roon. "Hij kan twee posities invullen, dat doet hij ook bij zijn club", zei Koeman maandag over Van de Beek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.