Terug

Volg Vandaag Inside

'De Kuip blijft komende tien jaar thuisbasis van Feyenoord'

'De Kuip blijft komende tien jaar thuisbasis van Feyenoord'

1 nov 2022, 10:14

De Kuip blijft ook de komende tien jaar de thuisbasis van Feyenoord, meldt 1908.nl. Dat zou algemeen directeur Dennis te Kloese maandagavond hebben laten weten op een bijeenkomst van de Feyenoord Business Club.

De Rotterdamse club zou bezig zijn met een tienjarenplan voor 'Stadion Feijenoord,' dat wordt opgezet om te kijken wat er verbeterd kan worden in het huidige stadion.

In april van dit jaar werd bekend dat Feyenoord afzag van de bouw van een nieuw stadion. Algemeen directeur Dennis te Kloese en financieel directeur Pieter Smorenburg lieten tijdens een persconferentie weten dat ook twee plannen om het huidige stadion drastisch te verbouwen, voorlopig van de baan waren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.